Direktlänk till inlägg 26 februari 2012

well....

Av Anna-Carin - 26 februari 2012 20:22

 
Söndag...
Har jobbat varje dag denna vecka...fast okej i helgen så har jag bara jobbat ngr timmar/dag & inte fått nå lön men det har funkat...får kanske en stjärna i himelen.
Få se...  

Förra veckan så lyssnade jag klart på en ljudboken "Laura av Carolina Gynning"
Den va rätt bra fast lite väl mycket sexdetaljer..  
Men hur som helst så ha jag lyssnat klart på den & börjat på annan...


Så snart är det sportlov....få se om man blir ledig eller om man ska jobba.
Hur som helst så ska jag va fågelvakt i en vecka...

Känns spännande att det snart ska börjas med praktik
Tror det kommer gå hur bra som helst men mest spännande då det är ett helt nytt ställe.

Näää nu blir det att mysa lite mer innan det är dax att hoppa i sängs... 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna-Carin - 19 februari 2012 07:32

God morgon! Igår såg vi filmen Tower Heist...den va bra..nåt värt att se.. ...

Av Anna-Carin - 12 februari 2012 01:58

Hejsan svejsan.....Kollade nyss vädret för 10 dagar framåt och det verkade inte bli mer än tio minus de kommande dagarna. Gu' va skönt det skulle va om det skulle va så.. Härligt med helg nu då jag har jobbat hela veckan...kul ha det vare och hoppa...

Av Anna-Carin - 5 februari 2012 17:36


Ibland kan man ju fundera på det där med känslor.Jag &  har vare ihop i mer än ett halvår & det är ganska komiskt att mina känslor blir bara starkare & starkare för honom hela tiden ...hur ska detta sluta?! Kan som inte ens beskriva hur mycket jag kä...

Av Anna-Carin - 5 februari 2012 17:16

  Söndag..En till vecka som har gått...Hoppas verkligen att det blir mindre kallt nu i veckan som kommer så jag slipper gå  omkring & känna i kroppen som jag har feberfrossa (typ)Har haft en bra helg..och det va en skoj kväll igår...kul att träffa...

Av Anna-Carin - 25 januari 2012 20:26

..ganska komisk & se att ("ränderna inte går ur en tiger") folk fortsätter att skrika efter bekännelser & uppmärksamhet. Hela tiden...Tråkigt att dom har så dåligt självförtroeende att dom måste göra sånt.Men ja´ sääg ba´..LYcka Till     ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012
>>>

Fråga mig

4 besvarade frågor

Min Gästbok...var God skriv!

...tiden!


Get your own Digital Clock

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Glimtar ur mitt liv.. med Blogkeen
Följ Glimtar ur mitt liv.. med Bloglovin'

översättare


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se